Продовжуються виїзні прийоми громадян головою громади

Дата: 01.11.2021 11:09
Кількість переглядів: 2690

Фото без опису

Очільник Торчинської територіальної громади Юрій Кревський разом заступником селищного голови Русланом Трофимчуком та старостою сіл Хорохорин, Михайлівка, Смолигів, Сарнівка, Дубичанське Анатолієм Мельничуком провів прийом громадян у зазначених населених пунктах, де ознайомився з наболілими проблемами та питаннями, що назріли та потребують вирішення. По багатьох було відразу напрацьовані шляхи вирішення та порядок подальшої роботи.

У селі Хорохорин, Смолигів та Сарнівка найбільшою проблемою є дороги, що слугують сполученням з центром громади. Ці дороги належать до доріг обласного значення. Юрій Михайлович зазначив, що це питання знаходиться на особливому контролі: постійно відбуваються ділові зустрічі з керівництвом управління автомобільних доріг Волинської області. У 2021 році вдалося виконати роботи з дрібного ремонту частину дороги, яка веде до села Хорохорин. Юрій Михайлович зазначив, що робитиме усе можливе, аби поступово вирішити питання щодо якісті доріг у цих населених пунктах.

У селі Хорохорин найбільше питань від жителів стосувались оренди та приватизації земельних ділянок.

Також болючим для місцевих жителів є питання мобільного зв»язку. З цього приводу селищному голові було направлене колективне звернення з підписами мешканців села Хорохорин. Відповідний запит від Торчинської селищної ради був надісланий для надавачів мобільного зв»язку. Але на даний момент відповіді на запитувану інформацію немає. Тому голова громади запропонував звернутися з даним питанням до Народного депутата України Вячеслава Рубльова. Відповідне звернення уже направлено Вячеславу Володимировичу.

Жителів села Смолигів та Сарнівка турбує питання надання послуг виїзним поштовим відділенням. Люди бідкаються, що доводиться довгий час для отримання даних послуг чекати на дворі. Юрій Михайлович пообіцяв виділити приміщення для очікування та роботи виїзного поштового відділення.

Також порушувалося питання вивозу сміття. Вдалося знайти певні шляхи вирішення даного питання. Крім того, звучало питання щодо несанкціонованих сміттєзвалищ на території сіл громади.

Директорка місцевого дошкільного закладу «Казка» звернулася до голови громади з проханням закупити спортивний інвентар та облаштувати спортивний майданчик для діток, які відвідують дошкільний навчальний заклад. Голова громади відмітив позитивну роботу працівників даного закладу та пообіцяв допомогти у вирішенні даного питання.

Також на виїзному прийомі громадян порушувалося питання надання медичних послуг, зокрема, вакцинування місцевих жителів.

У підсумку виїзного прийому Юрій Михайлович дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів вивчити порушені питання.

«Ми будемо намагатися робити усе, аби жителі усіх населених пунктів Торчинської громади почували себе комфортніше», – зазначив голова громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь