Голова громади провів виїзний прийом громадян

Дата: 29.10.2021 00:36
Кількість переглядів: 3292

Фото без опису

19 жовтня голова Торчинської громади Юрій Кревський спільно з заступниками селищного голови Русланом Трофимчуком та Олександром Пизою здійснив виїзний прийом громадян у Веселівській та Городинівській сільських радах.

Найбільш актуальним питанням у жителів громади, які прийшли на прийом, було питання роботи та надання якісних послуг виїзної пошти. Не менш болючим є питання місцевих доріг. Працівники місцевого Будинку культури звернулися з проханням придбання музичних інструментів а також вирішення поточних проблем, які існують в закладі. Директор дошкільного закладу села Веселе прийшла подякувати керівництву громади за вирішення питання із заміною газового котла в закладі, а також висловила сподівання, що буде оновлено дитячий майданчик на території садочка.

Під час прийому в Городинях традиційно найболючішим питанням для місцевих жителів було питання стану доріг. Крім того, жителі Городинь та Романова турбуються відсутності маршрутного сполучення з Торчином. Голова громади пообіцяв вивчити дане питання та вирішити проблему з доїздом до центральної садиби громади.

"Жодне зі звернень не залишаться без уваги, всі питання будуть відпрацьовані та передані працівникам відповідних виконавчих органів та структурних підрозділів", - зазначив голова громади Юрій Кревський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь