Щотижнева нарада під керівництвом селищного голови: про що говорили

Дата: 21.10.2021 17:39
Кількість переглядів: 3409

Фото без опису

19 жовтня 2021 року під керівництвом селищного голови відбулася щотижнева нарада за участю заступників селищного голови, старост, керівників структурних підрозділів та комунальних закладів селищної ради.

Одним із найважливіших питань було питання готовності комунальних закладів громади до опалювального сезону.

У зв’язку з підвищенням цін на природний газ постачальники послуг не можуть виконувати контрактні умови, а бюджетні установи не можуть оплатити завищену в рази вартість, адже на момент укладання договорів з постачальниками ціни на ринку газу сягнули 40 гривень за кубічний метр. Дана ситуація виникла в усіх комунальних закладах України.

Незважаючи на усі проблеми з газопостачанням та завищені ціни на газ, голова громади Юрій Кревський запевнив, що найближчим часом буде забезпечено відповідний температурний режим в усіх комунальних закладах громади.

Ще одне важливе питання, яке було порушено на нараді - питання безпритульних собак в Торчині та громаді вцілому.

За чисельними скаргами жителів Торчинської громади щодо агресивної поведінки безпритульних собак селищний голова доручив начальнику ВУЖКГ Олександру Деткову укласти угоду з підприємствами, які займаються відловом, стерелізацією та кліпсуванням безпритульних собак. Для надання даної послуги з бюджету Торчинської громади будуть виділені кошти.

До слова, робота щодо відлову, стерелізації та кліпсування безпритульних собак проводиться щорічно! Можливо, даний метод поводження з безпритульними собаками не приносить бажаного ефекту, адже ці собаки теж поводять себе агресивно по відношенню до людей, але - це єдиний законний метод поводження з безпритульними тваринами.

За результатами наради голова громади дав відповідні доручення начальникам відділів, старостам та профільним заступникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь