Храмове свято у селі Веселе

Дата: 17.10.2021 23:49
Кількість переглядів: 3509

14 жовтня - особливий день для парафії Храму Покрови Пресвятої Богородиці у селі Веселе. Адже цьогоріч  тут відзначають престольний празник та ювілей Храму - 100-річчя від дня заснування.

Святкове богослужіння очолив митрополит Луцький і Волинський МИХАЇЛ. По завершенню богослужіння владика Михаїл вручив благословенні грамоти активним парафіянам.

У святкуванні взяв участь та привітав парафіян з вагомою подією- престольним празником та 100-річчям з дня заснування церкви голова Торчинської селищної ради ЮРІЙ КРЕВСЬКИЙ. За значний особистий внесок у розвиток села Веселе Юрій Михайлович вручив посвідчення "Почесний громадянин села Веселе" ОЛЕГУ ШАБАЛІ.

Також Подяку Торчинської селищної ради оголошено настоятелю Храму Покрови Пресвятої Богородиці с.Веселе, Протоієрею МИРОНУ ЦЮПІ за сумлінну працю, значний особистий внесок у духовне збагачення українського народу та з нагоди 100-річчя Храму .

Слід зазначити, що 14 жовтня престольний празник, крім жителів села Веселе, відзначають жителі сіл Хорохорин, Воютин, Городині, Романів.

Вітаємо усіх парафіян та священиків з великим святом Покрови Пресвятої Богородиці.

Нехай цей урочистий празник принесе добро і достаток до ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх вас на добрі справи на благо та добробут наших родин, нашої громади та нашої України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь