Голова Торчинської громади провів виїзний прийом громадян у селі Білосток та Садів

Дата: 17.10.2021 23:42
Кількість переглядів: 3486

З метою вирішення проблемних питань жителів громади та вивчення громадської думки, голова Торчинської громади продовжує виїзні прийоми громадян за місцем проживання.

13 жовтня поточного року робочою групою у складі селищного голови Юрія Кревського, депутата Волинської обласної ради, помічника нарадного депутата України Вячеслава Рубльова - Юрія Харченка, заступників селищного голови Віталія Франчука та Руслана Трофимчука проведено виїзний прийом громадян у селах Білосток та Садів.

Під час зустрічі мешканці сіл порушували питання роботи поштового відділення у селі Білосток, адже віднедавна розпочали свою роботу пересувні відділення поштового зв'язку і люди хвилюються про якість та ефективність таких послуг.

Керівниця освітнього закладу села Білосток Світлана Петрук звернулася з проханням замінити вхідні двері в гімназії, на що отримала позитивну відповідь від голови громади Юрія Кревського.

Крім того, людей турбує відсутність лавочки на автобусній зупинці. Присутній на зустрічі Анатолій Франчук, житель села Білосток, керівник місцевого фермерського господарства, пообіцяв встановити лавку на зупинці.

Крім того, депутат Торчинської селищної ради Андрій Куліш порушив питання встановлення дитячого майданчика у Горзвині. Юрій Михайлович сказав, що це треба робити спільно з місцевими жителями, які активно мають долучитися до облаштування дитячого майданчика, а селищна рада, у свою чергу, закупить ігрові елементи.

В Білостоці місцевими жителями також було порушено питання незаконної торгівлі алкоголем. З цього приводу буде направлено звернення до відповідних органів.

Також місцевих жителів турбує питання придбання ліків, адже жодного аптечного пункту в селі немає. Юрій Харченко, депутат Волинської обласної ради пообіцяв вивчити дане питання та найти шляхи вирішення даної проблеми.

Найболючішим питанням для жителів села Кошів є стан місцевої дороги. Юрій Михайлович обговорив з присутніми шляхи вирішення даної проблеми. Керівництво громади неодноразово зверталося до служби автомобільних доріг області, голови обласної ради щодо даного питання. На даний момент керівництво області взяло на себе зобов'язання виготовити проектно-кошторисну документацію капітального ремонту дороги Білосток-Садів, а також провести грейдерування дороги Садів-Кошів з подальшим поточним ремонтом.

Жителів села Садів також турбує питання роботи ФАПу у селі. Голова громади пообіцяв розглянути можливості роботи фельшера у селі, якщо у цьому буде потреба.

В ході зустрічей селищний голова Юрій Кревський запевнив жителів сіл про готовність до діалогу з кожним та спільного вирішення всіх проблемних та нагальних питань.

На більшість порушених питань було надано роз’яснення відповідно до вимог чинного законодавства.

Питання, які потребують детального вивчення, взято на контроль для подальшого розгляду та вирішення.

Керівництво громади також відвідало амбулаторію первинної медичної допомоги у с.Білосток та Садівський ліцей, де відбувалися урочистості до Дня козацтва та традиційний захід у цьому навчальному закладі - посвята в козачата. Очільник громади Юрій Кревський та депутат обласної ради Юрій Харченко привітали присутніх зі святом та побажали й надалі виховувати патріотично налаштовану молодь на славу України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь