Голова Торчинської громади провів виїзний прийом громадян

Дата: 17.10.2021 23:29
Кількість переглядів: 3250

Фото без опису

Шостого жовтня голова Торчинської громади провів виїзний прийом громадян сіл Скірче, Жуковець, Чорний Ліс, Тертки, Воютин, Гать. На зустрічі був присутній заступник селищного голови Руслан Трофимчук та староста Світлана Федонюк.

На прийом громадян завітали небайдужі мешканці села Скірче з колективним зверненням на підтримку відновлення роботи місцевого ФАПу. Юрій Михайлович пояснив присутнім суть проблеми щодо роботи медичних установ громади. Також селищний голова пообіцяв зробити усе можливе, аби фельшерсько-акушерський пункт у віддаленому селі громади запрацював.

Фото без опису

Крім того, болючим питанням для жителів сіл Скірче та Жуковець є автобусне сполучення з центральною садибою громади. Юрій Михайлович зазначив, що Торчинська селищна рада звернулася до керівництва Управління транспорту та зв»язку Волинської ОДА з проханням проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування за маршрутом Жуківець-Скірче-Торчин. Крім того, уже є певні напрацювання зі створення внутрішнього маршруту у даному напрямку. Голова громади зазначив, що автобусний маршрут Жуковець–Скірче-Торчин є дуже важливим для місцевих жителів, тому дане питання буде вирішено найближчим часом.

Болючою темою для місцевих жителів є також стан доріг обласного та місцевого значення, очищення кладовища від аварійних дерев, збереження історичної та культурної спадщини населених пунктів.

У Воютині на зустрічі з місцевими жителями був присутній депутат Волинської обласної ради, помічник Народного депутата України Вячеслава Рубльова – Юрій Харченко.

Фото без опису

Місцеві жителі порушували як власні, так і загальні проблеми громади. Зокрема, жителька села Воютин турбується про стихійне сміттєзвалище, яке утворилося біля її обійстя. Інша місцева жителька звернулася з проханням виділення землі під сіножать. Заступник голови, Руслан Трофимчук, пообіцяв розібратися по даному питанню, розглянути заяву на постійній комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам»яток, історичного середовища та благоустрою.

Фото без опису

Також на прийомі громадян порушувалися питання забезпечення місцевого дитячого садочка якісною комп»ютерною технікою, встановлення спортивного майданчика на території дитячого садка, встановлення контейнера для збору твердих побутових відходів біля Будинку культури с.Воютин.

Фото без опису

Також керівники громади відвідали Будинок культури с. Воютин та оглянули дитячий майданчик, який був встановлений за сприянням Вячеслава Рубльова, Народного депутата України.

За результатами особистого прийому громадян селищний голова Юрій Кревський надасть рекомендації та доручення структурним підрозділам щодо вирішення порушених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь