Забезпечуємо якість дошкільної освіти

Дата: 21.09.2021 17:53
Кількість переглядів: 3939

Фото без опису

Основна стратегічна мета державної освітньої політики в Україні-забезпечення якості освіти. Для цього будуємо ефективну систему, здатну адекватно редагувати на виклики сьогодення та стабільно функціонувати. Створити внутрішню систему – стратегічне рішення закладу дошкільної освіти.

Фото без опису

З метою організації та функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти  17.09.2021 року на базі  Смолигівського ЗДО «Казка» проведено семінар «Забезпечуємо якість дошкільної освіти разом» фахівцями управління Державної служби якості освіти у Волинській області. У роботі взяли участь начальник гуманітарного відділу Торчинської селищної ради Лукащук О.С., головний спеціаліст гуманітарного відділу Сергіюк Л.Г., директори закладів дошкільної освіти Торчинської селищної ради.

Фото без опису

         Модератор зустрічі Анжела Кузьмук, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Волинській області, представила електронний порадник для директора закладу дошкільної освіти «Як створити та розбудувати внутрішню систему забезпечення якості освіти», надала настанови з питань самооцінювання освітніх та управлінських процесів. Світлана Андрійчук, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Волинській області, розповіла про розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі.

        Власний управлінський досвід з питання «Директор дитсадка – педагогічний лідер» представила Тетяна Притульська, директор Смолигівського ЗДО «Казка».

Фото без опису

        При обговоренні директори закладів поділились досвідом роботи, обговорили напрацювання та намітили подальші плани у співпраці з фахівцями управління Державної служби якості освіти у Волинській області. Ольга Лукащук подякувала за змістовну, цікаву інформацію, яка стане корисною та дієвою у роботі керівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь