В Торчинській громаді тривають роботи з облаштування зупинок громадського транспорту

Дата: 16.09.2021 11:38
Кількість переглядів: 3571

Фото без опису

Враховуючи необхідність впорядкування руху маршрутних автобусів та місць для посадки та висадки пасажирів (автобусної зупинки), відкриття додаткових автобусних зупинок у напрямку дороги Торчин-Веселе, з метою поліпшення транспортного обслуговування населення, створення комфортних умов для пасажирів розпочалися активні роботи з облаштування зупинок громадського транспорту: однієї зупинки по вул..Боратинська в смт Торчин та двох зупинок на в»їзді у село Запусти Торчинської громади.

Попередньо на місця, де будуть розміщені зупинки, було навезено землю та пісок для належного планування території. Такі зобов»язання взяли на себе керівники Торчинської громади перед Волинським обласним управлінням автомобільних доріг. Крім того, за кошти Торчинської селищної ради буде придбано та встановлено автобусні павільйони.

На даний час виготовлена проектно-кошторисна документація на встановлення зупинок громадського транспорту у визначених місцях.

13 вересня розпочалися роботи з грейдерування території. Найближчим часом буде облаштовано «карман» для безпечної зупинки громадського транспорту та місце для очікування транспорту а також встановлено автобусні павільйони.

Облаштування зупинки дасть можливість створити умови безпеки руху транспортних засобів ( в даному випадку це рейсовий автобус); безпечні та комфортні умови для громадян ( в даному випадку під час очікування рейсового автобусу); комфортні транспортні сполучення по громаді; сприяти організації безпечного і регулярного перевезення громадян; створити безпечні і комфортні умови роботи водіїв рейсових автобусів.

Співпраця місцевих та обласних органів влади дає хороші результати для покращення інфраструктури в Торчинській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь