У Торчині відбулися урочистості з нагоди відкриття ЦНАПу

Дата: 26.08.2021 11:11
Кількість переглядів: 3601

Фото без опису

20 серпня в Торчині відбулися урочистості з нагоди відкриття ЦНАПу.

У зв'язку з цим до Торчина завітали поважні гості: голова обласної ради Григорій Недопад, народний депутат Вячеслав Рубльов, керівництво Луцьких райради та райдержадміністрації, регіональний представник програми «U-LEAD з Європою» в області, Богдан Гончарук, мешканці громади.

За словами селищного голови Юрія Кревського на ремонтно-будівельні роботи спрямували близько 200 тисяч гривень. «Сьогодні мешканці нашої громади, а їх близько 14 тисяч, мають можливість скористатися 151 послугою, яку надає ЦНАП. Я впевнений - люди оцінять вигоди існування такої установи на території громади. Тим більше, що ми маємо намір розширювати перелік послуг і їхні напрямки», - зазначив очільник громади.

Обладнання для ЦНАПу загальною вартістю близько 400 тисяч гривень надано проєктом «U-LEAD з Європою», який фінансується ЄС та спрямований на посилення спроможності громад. У центрі адмінпослуг працюватимуть державний реєстратор та 7 адміністраторів, троє з яких – власне у Торчині, ще четверо – у віддалених селах громади в радіусі 30 кілометрів.

Народний депутат України Вячеслав Рубльов зауважив, що має особливе ставлення до Торчинської громади. Оскільки тут багато працюють, ставлять амбітні цілі і досягають їх. «Повірте, достойне життя нам не налагодять ні Схід, ні Захід, а лише місцеві люди, які хочуть перспективного майбутнього для своїх дітей. Тому працюйте на своїм стратегічним розвитком, а ми будемо допомагати підтягувати на цю стратегію кошти. І така синергія дасть хороший результат і процвітання громаді», - звернувся нардеп до присутніх.

Голова обласної ради Григорій Недопад зауважив, що, на жаль, окремі громади сьогодні закривають об’єкти соціальної інфраструктури. «А от до Торчина з нагоди відкриття чи презентації за короткий проміжок часу я навідуюся уже не вперше. Ініціативна місцева влада, згуртована громада, ефективна спільна робота і – чудовий результат. Допомагають тим, хто і сам працює не покладаючи рук. І Торчинська громада, безумовно, заслуговує на таку допомогу», - пообіцяв підтримку Григорій Недопад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь