У Торчині відбулися урочистості з нагоди відкриття ЦНАПу

Дата: 26.08.2021 11:11
Кількість переглядів: 3640

Фото без опису

20 серпня в Торчині відбулися урочистості з нагоди відкриття ЦНАПу.

У зв'язку з цим до Торчина завітали поважні гості: голова обласної ради Григорій Недопад, народний депутат Вячеслав Рубльов, керівництво Луцьких райради та райдержадміністрації, регіональний представник програми «U-LEAD з Європою» в області, Богдан Гончарук, мешканці громади.

За словами селищного голови Юрія Кревського на ремонтно-будівельні роботи спрямували близько 200 тисяч гривень. «Сьогодні мешканці нашої громади, а їх близько 14 тисяч, мають можливість скористатися 151 послугою, яку надає ЦНАП. Я впевнений - люди оцінять вигоди існування такої установи на території громади. Тим більше, що ми маємо намір розширювати перелік послуг і їхні напрямки», - зазначив очільник громади.

Обладнання для ЦНАПу загальною вартістю близько 400 тисяч гривень надано проєктом «U-LEAD з Європою», який фінансується ЄС та спрямований на посилення спроможності громад. У центрі адмінпослуг працюватимуть державний реєстратор та 7 адміністраторів, троє з яких – власне у Торчині, ще четверо – у віддалених селах громади в радіусі 30 кілометрів.

Народний депутат України Вячеслав Рубльов зауважив, що має особливе ставлення до Торчинської громади. Оскільки тут багато працюють, ставлять амбітні цілі і досягають їх. «Повірте, достойне життя нам не налагодять ні Схід, ні Захід, а лише місцеві люди, які хочуть перспективного майбутнього для своїх дітей. Тому працюйте на своїм стратегічним розвитком, а ми будемо допомагати підтягувати на цю стратегію кошти. І така синергія дасть хороший результат і процвітання громаді», - звернувся нардеп до присутніх.

Голова обласної ради Григорій Недопад зауважив, що, на жаль, окремі громади сьогодні закривають об’єкти соціальної інфраструктури. «А от до Торчина з нагоди відкриття чи презентації за короткий проміжок часу я навідуюся уже не вперше. Ініціативна місцева влада, згуртована громада, ефективна спільна робота і – чудовий результат. Допомагають тим, хто і сам працює не покладаючи рук. І Торчинська громада, безумовно, заслуговує на таку допомогу», - пообіцяв підтримку Григорій Недопад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь