Святкування Дня села у Жуковці

Дата: 27.07.2021 09:46
Кількість переглядів: 4401

20 липня завітало свято у село Жуковець Торчинської громади.

 Свято розпочалося з урочистої частини – святкового концерту, де талановиті жителі села дарували музичні вітання усім присутнім .

Із теплими словами до своїх односельців звернулася староста села, Світлана Федонюк, яка побажала усім достатку, міцного здоров’я, радості та оптимізму.

У цей день на свято завітали гості: заступник голови Торчинської громади Олександр Пиза, який привітав усіх присутніх зі святом. Оскільки голова громади, Юрій Кревський, з поважних причин, не зміг бути присутнім на святі ( вирішував питання відновлення електропостачання в населених пунктах громади після негоди), Олександр Пиза вручив Подяки Валентині Здрилюк, директору СГПП "ДРУЖБА ", Ірині Курліщук, директору ФГ "Ярина-Агро", Світлані Федонюк, старості сіл Воютин, Гать, Тертки, Чорний Ліс, Скірче, Жуковець за вагомий внесок у розвиток населених пунктів громади.

Після вітальних слів з нагоди дня села були забави і частування смачною юшкою та кулішем. Гостинні та щирі жуківчани пригощали присутніх різними смаколиками, приготовленими місцевими господинями.

Розвагою для наймолодших гостей свята стали забави та майстер-класи від творчої студії Чарівне Янголятко. Також кожен охочий мав змогу сфотографуватися біля чудової фотозони.

Щирі слова подяки висловлюємо спонсорам, які зробили свій внесок у святкування Дня села Жуковець: Валентині Здрилюк ( СГПП ДРУЖБА), Ірині Курліщук (ФГ Ірина-Агро).

Щиро бажаємо жителям села Жуковець добробуту та благополуччя, а громаді єдності, згуртованості та досягнення нових вершин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь