Нарада з питань належного функціонування кладовищ на території громади

Дата: 13.07.2021 12:15
Кількість переглядів: 856

Фото без опису

У Торчинській селищній раді відбулася нарада, на якій обговорили питання належного функціонування кладовищ та правила поховання на території громади.

До конструктивної розмови запросили очільників старостинських округів, керівників структурних підрозділів та настоятелів релігійних громад.

Як поінформував селищний голова Юрій Кревський, на території Торчинської територіальної громади функціонують 25 кладовищ. Щоб утримувати їх у належному стані, потрібні немалі кошти. На жаль, для бюджету громади така сума непосильна.

Зазначимо, що у Торчині працівники місцевого ЖКГ обкошують територію навколо трьох кладовищ, вивозять сміття та утримують в належному стані під’їзні шляхи. У населених пунктах громади місця поховань доглядають силами громади, організовуючи толоки .

«Вважаю, що достойний і доглянутий вигляд кладовищ – це результат спільної роботи влади, священиків і громади. Тому сподіваюся на співпрацю», - підсумував селищний голова Юрій Кревський.

Щоб уникнути непорозумінь у питаннях догляду за місцями поховань, у Торчинській громаді розробили Положення «Про порядок функціонування кладовищ та правил поховання на території населених пунктів Торчинської громади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь