День молоді в Торчинській громаді

Дата: 13.07.2021 11:55
Кількість переглядів: 745

Фото без опису

26 червня Україна відзначала День Молоді, святкували і ми всією громадою в селищі Торчин.

Програма свята була дуже насиченою. Працівники культури та освітяни Торчинської громади підготували та організували концертно-розважальну програму для молоді, дітей та гостей селища.

Святковий концерт був наповнений різноманітними вокальними та хореографічними номерами у виконанні талановитої молоді громади. Своїм співом зачаровували слухачів учасники концерту із смт. Торчин – Андрій Деленів, Юлія Кобиць, Валентина Кондратюк, Каріна Дужа, Дарина Лавренюк, Віталій Ворошик;

с.Веселе – Оксана Чечотка, Максим Рудь, Оксана та Світлана Глібки, Богдана Гавилюк та Софія Середа;

с.Садів – Ольга Ткаченко, Віталій Мигдаль;

с.Воютин – зразковий дитячий хореографічний колектив «Пролісок», Мирослава Чайка;

с.Білосток – Ольга Семенюк та Світлана Петрук;

с.Скірче – Маряна та Ірина Смущук, Артем Рибачук, Анастасія Смаль; с.Буяни – Іванна Буцук , Анастасія Члек та Анна Ляшук.

Ведучими концерту були Ольга Мельник та Іванна Буцук. Озвученням заходу займався Віталій Ворошик.

Працівники бібліотек громади (Оксана Мельничук та Наталія Чечотка) та загальноосвітнього закладу (Олена Члек та Наталія Костюк), будинку культури (Надія Сахарук) розгорнули локацію для родини та дитини «Стежинка творчості та розваг». Діти разом із батьками могли подорожувати стежиною та на кожній зі станцій весело провести час за складанням пазлів, зробити вітрячок або малюнок кавою, пригадати казочки, вгадати назви пісень, а на згаду про гарно проведений час, зробити світлину на яскравій фотолокації «День молоді 2021».

Наприкінці концертної програми Начальник гуманітарного відділу Торчинської селищної ради Ольга Лукащук привітала усіх зі святом, та вручила Грамоти Торчинської селищної ради учасникам концерту та активній молоді громади. Далі на всіх чекала святкова дискотека.

 Шанувальники активного дозвілля вболівали за учасників чемпіонату Луцького району з паркового волейболу, брали участь у змаганнях із шашок, дартсу та метання спортивного ядра.

Особливі емоції вирували на стадіоні під час футбольного турніру на першість Луцького району, у якому змагалися команди з Торчина та Забороля. Переконливу перемогу на домашньому полі здобула ФК «Торчин»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь