Щасливої та світлої дороги, випускники!!!

Дата: 13.07.2021 11:53
Кількість переглядів: 791

Фото без опису

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими затишними, рідними класами, коридорами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.

25 червня в ОЗЗСО Торчинський ліцей Торчинської селищної ради відбувся випускний вечір.

Почесними гостями на заході були: помічник народного депутата України Вячеслава Рубльова - Юрій Харченко, заступник голови Торчинської селищної ради Віталій Франчук, начальник гуманітарного відділу Ольга Лукащук, які привітали випускників зі святом та побажали, аби всі плани і задуми здійснилися, а стежина в доросле життя була цікава, насичена позитивними враженнями.

«Шановні випускники! Вирушаючи в далеку і незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків і вчителів. Напутні слова, які дадуть Вам віру в завтрашній день, надію у власні сили, цілеспрямованість і сміливість в досягненні високих ідеалів і бажаних цілей Вашого щасливого, майбутнього життя. В добрий шлях! Щасливої та світлої дороги, дорогі наші випускники!», - з такими словами до присутніх звернувся директор ліцею Андрій Сікірінський.

Потім по черзі виходили випускники та отримали свої довгоочікувані атестати про повну загальну середню освіту. Багато з них, вже знають, куди поведе їх самостійна дорога.

Попрощалися з рідною школою випускники. Час летить і змінює все навколишнє. Але всім неодмінно світитиме далеким вогником, оповитим солодким, стискаючим серце спогадом шкільна зірка дитинства і юності.

Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти вам у всьому! В добру путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь