Творці майбутнього - обдаровані діти

Дата: 27.05.2021 09:52
Кількість переглядів: 1321

Фото без опису

26 травня в Будинку культури селища Торчин відбулося свято “Майбутнє твориться сьогодні», на якому вшановували обдарованих учнів навчальних закладів Торчинської громади та їхніх наставників.

На урочистостях були присутні Народний депутат Вячеслав Рубльов - Округ 20 та голова Торчинської громади Юрій Кревський.

До присутніх зі словами поваги та вдячності звернувся Вячеслав Володимирович Рубльов, який зазначив, що тема освіти йому близька, адже перша його освіта - педагогічна. Народний депутат наголосив на важливості педагогічної роботи, виховання активного та небайдужого молодого покоління.

Також Вячеслав Рубльов вручив чотирьом випускникам закладів освіти Торчинської громади золоді медалі та побажав успіхів, здійснення усіх задумів та планів випускникам.

Юрій Кревський, голова Торчинської громади разом з Ольгою Лукащук, начальником гуманітарного відділу, запалили та передали дітям Вогонь знань і побажали, аби цей вогник запалював у дитячих серцях жагу до знань та нових звершень.

Слід зазначити, що в результаті наполегливої та системної праці здобувачі освіти Торчинської ТГ досягли наукових вершин та перемог у спорті, культурі та творчості.. Це результат спільної роботи учнів та їхніх наставників.

Протягом 2020-2021н.р. здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти Торчинської селищної ради вибороли:

12 перших місць, 12 других місць, 24 третіх місця ,3 призери, 4 абсолютних результати , 11 учасників, 3 лауреата - у Обласних конкурсах, турнірах проєктах.

1 місце та 4 третіх на Всеукраїнському рівні. 2 -3 місця у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН. 4 Золоті медалі. 2 лауреата обласного конкурсу Учитель року.4 грамоти, 1 відзнака, 1 подяка “Творчі сходинки педагогів Волині”.

Обдарованим учням, педагогічним працівникам були вручені грамоти та подяки.

Підсумовуючи здобутки учнів та педагогів за 2020-2021 навчальний рік,зазначимо, що батькам, освітянам та владі є чим пишатися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь