Свято музики у Торчині

Дата: 26.05.2021 09:50
Кількість переглядів: 1337

Фото без опису

Справжнє свято музики подарували глядачам викладачі та учні Торчинської дитячої музичної школи під час звітного концерту, який відбувся 20 травня у Будинку культури селища Торчин.

Захід зібрав велику кількість шанувальників і прихильників талантів юних музикантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва.

Програма була яскравою і різноманітною. Кожен виступ, як квітка, вплітався в загальний віночок, що розквітнув різнобарв’ям під час концерту. Класичні твори, народні мелодії, естрадні композиції солістів та колективів створили атмосферу загального святу.

Учасників концерту-звіту привітали селищний голова Юрій Кревський, начальник гуманітарного відділу Ольга Лукащук, які побажали юним вихованцям музичної школи подальших успіхів та подякували високопрофесійному викладацькому колективу за сприяння у розвитку творчих здібностей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь