Інвестиції, нове будівництво, розвиток молодіжної політики: що було обговорено в рамках робочої зустрічі у Торчинській громаді з представниками влади району та області

Дата: 07.04.2021 18:47
Кількість переглядів: 1942

Шостого квітня відбулася робоча зустріч голови Торчинської громади Юрія Кревського з народним депутатом України Вячеславом Рубльовим, головою Луцької районної ради Олександром Омельчуком, депутатом Волинської обласної ради Юрієм Ройком,  студентами  волинських вишів.

В ході зустрічі були обговорені важливі питання розвитку інвестиційних можливостей Торчинської громади.

Також гості відвідали Торчинський історичний музей імені Григорія Гуртового, Центр надання адміністративних послуг, що в Торчині, Дитячу музичну школу, Торчинську селищну бібліотеку для дорослих.

Усі присутні оглянули будівництво нового спорткомплексу в Торчині. Представники районної та обласної влади були вражені масштабами будівництва та запропонували голові громади Юрію Кревському напрацьовувати стратегічне бачення  розвитку спорту в Торчинській ТГ, адже такий потужний спортивний об»єкт в майбутньому повинен слугувати не лише жителям громади. Тут можна буде  організовувати спортивні змагання  районного, обласного та всеукраїнського рівня.

Також Вячеслав Рубльов та усі присутні оглянули приміщення, яке надано в користування Молодіжній раді  Торчинської селищної ради.  Голова Молодіжної ради Юлія Шклярук повідомила, що приміщення потребує ремонту. Приємно, що за сприяння Вячеслава Володимировича було придбано та встановлено нові енергозберігаючі вікна та двері. На даний момент за кошти місцевого бюджету проведені роботи з каналізування.  

Голова Луцької районної адміністрації  Олександр Омельчук з колегами оглянули приміщення, які можна використати потенційним інвесторам для ведення бізнесу. Реалізація даного проєкту сприятиме створенню нових робочих місць в громаді, а також наповнення місцевого бюджету.


Всі присутні погодилися, що Торчинська громада інвестиційно приваблива завдяки вдалому географічному розташуванню а також підтримки та сприянню  розвитку бізнесу з боку  представників влади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь