Засідання робочої групи для впровадження проекту Міністерства розвитку громад та територій України та ООН Жінки «Посилення ґендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок шляхом проведення реформи децентралізації в Україні"

Дата: 07.04.2021 17:50
Кількість переглядів: 1867

Фото без опису

31 березня відбулося засідання робочої групи в рамках проєкту ООН Жінки «Просування ґендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні".

На  засіданні обговорювали результати збору даних для формування гендерного профіля територіальної громади а також результати  оцінювання спроможності органів місцевого самоврядування щодо реалізації державної гендерної політики рівних прав та недискримінації.

Фото без опису

На зустрічі була присутня  Нургуль Асилбекова, керівниця проекту Міністерства розвитку громад та територій України та ООН Жінки «Посилення ґендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок шляхом проведення реформи децентралізації в Україні», яка  звернула особливу увагу на значимість проекту в ході децентралізації.

Мирослава Бабак, представниця ВГО «Поруч», презентувала методологічні оцінки спроможності щодо реалізації державної гендерної політики те недискримінації.

Фото без опису

Наталія Рябушенко, представниця ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування»,  провела нараду для членів робочої групи з питань проміжних результатів збору даних для формування гендерного профіля.


ООН Жінки є структурою ООН, що працює над питаннями гендерної рівності та розширенням прав і можливостей жінок, є світовим лідером у питаннях, які стосуються жінок та дівчат. 


Проект реалізується у партнерстві з Міністерством розвитку громад та територій України за підтримки Уряду Канади у чотирьох областях України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь