Діти пропускають заняття – батьки відповідатимуть перед законом  

Дата: 06.04.2021 09:26
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

 

Служба у справах дітей Торчинської селищної ради постійно організовує заходи, спрямовані на запобігання бездоглядності та правопорушень серед дітей.

Відповідно до пункту 2 розділу 2 Програми соціального захисту дітей, профілактики бездоглядності та правопорушень в дитячому середовищі на 2019-2022 роки, рішення виконавчого комітету селищної ради від 30 березня                        2021 року №31 «Про затвердження заходів щодо проведення місячника по виявленню сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах», з метою обстеження умов проживання дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах, проведення профілактичної роботи з батьками, 01 квітня 2021 року проведено профілактичний захід (рейд) за маршрутом: селище Торчин –                     село Садів.

Під час рейду обстежено умови проживання трьох сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах,  де виховується 20 дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків по вихованню та утриманню дітей, роз’яснено статтю 150 Сімейного кодексу України, статтю 184 КУпАП.

У селищі Торчин проведено заходи по залученню до навчання неповнолітніх школярів, які не відвідували без поважних причин ОЗЗСО «Торчинський ліцей Торчинської селищної ради». У батьків відібрано письмові пояснення та роз’яснено Закон України «Про освіту», статтю 53 Конституції України.

 

 

Служба у справах дітей Торчинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь