Продовжено роботу над проєктом "Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні"

Дата: 29.03.2021 12:30
Кількість переглядів: 1995

Фото без опису

Торчинська громада продовжує роботу над проєктом «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні» (ON WOMEN), що реалізується за підтримки Уряду Канади. Це стало можливим після зустрічі представників даної організації з  головою громади, Юрієм Кревським, на якій обидві сторони домовилися про співпрацю з метою забезпечення гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в громаді.

ООН Жінки є структурою ООН, яка працює над питаннями гендерної рівності та розширенням прав і можливостей жінок. Світовий лідер у питаннях, які стосуються жінок та дівчат, організація ООН Жінки була заснована з метою покращення реалізації їх потреб у всьому світі.

Проект сприяє налагодженню ефективної співпраці також з Мінрегіоном, національним механізмом гендерної рівності, а також громадянським суспільством. Проект підтримує спільні зусилля, щоб допомогти обласним адміністраціям та місцевим органам влади у забезпеченні гендерно-справедливого розвитку та доступу до ресурсів і послуг на місцевому рівні.

Мета проєкту: досягнення трансформаційних результатів у сфері забезпеченні гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок шляхом інтегрування принципу гендерної рівності та зобов’язань щодо прав людини жінок у реформу децентралізації в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь