Відбулася нарада з приєднання Луцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги до Ківерцівського ЦПМСД

Дата: 19.02.2021 10:59
Кількість переглядів: 3169

Фото без опису

Процедура приєднання Луцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги до Ківерцівського ЦПМСД вже розпочата. Рішення про приєднання було прийняте депутатами Луцької районної ради на сесії 12 лютого.

Щоб зняти штучно створену соціальну напругу, яка виникла серед медиків та мешканців громад, які обслуговувалися районною «первинкою», голова Луцької районної ради Олександр Омельчук організував зустріч голів Торчинської та Боратинської громад із заступницею голови Волинської ОДА Людмилою Тимощук та генеральним директором Ківерцівського ЦПСМД Олесем Марищуком.

«Ми розуміємо ситуацію фахово. Нас цікавить, як наша громада буде співпрацювати з Ківерцівською в плані надання медичних послуг на первинному рівні. Нам важливо те, якою буде послуга для 14 тисяч населення громади.   Нам важливо, щоб відродилися ФАПи в селах, які були в останні роки зачинені. Працюємо для людей, щоб усі послуги вони отримували на місцях», - сказав Юрій Кревський.

Генеральний директор Ківерцівського центру ПМСД Олесь Марищук наголосив, що зімн зазнає лише установа, а не громади.

«Ми будемо робити оптимальну мережу, щоб пацієнти не відчули ніяких критичних змін. Лікарі в амбулаторіях як працювали в селах, так і будуть працювати, ми нікуди їх не переносимо. Доступність для людей залишається. Юридична особа Луцький районний центр ПМСД ліквідовується і стає структурним підрозділом Ківерцівського центру ПМСД Ківерцівської міської ради», - пояснив Олесь Марищук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь