02 лютого відбулася чергова робоча нарада

Дата: 02.02.2021 18:16
Кількість переглядів: 3628

Фото без опису

02 лютого 2020 року під керівництвом Торчинського селищного голови  Юрія Кревського відбулася робоча нарада.

На нараді були присутні заступники селищного голови, старости,  начальники відділів та працівники  апарату Торчинської селищної ради.

В ході наради було обговорено проблемні питання, які можуть виникати під час роботи старостатів.

Першочерговим питанням, яке обговорювалося було питання розчищення доріг від снігу у всіх населених пунктах громади. Юрій Михайлович доручив заступникам селищного голови Віталію Франчуку, Руслану Трофимчуку,  Олександру Пизі   тримати на постійному контролі дане питання та разом з начальником ВУЖКГ Торчин Олександром Детковим вчасно реагувати на усі виклики, пов»язані з розчищенням доріг від снігу.

Начальник гуманітарного відділу Ольга Лукащук озвучила ряд проблем та рекомендацій щодо роботи освітньо-культурних закладів громади.

Зокрема, Ольга Святославівна порекомендувала старостам звертати увагу на роботу бібліотек та будинків культури усіх сіл громади. Крім того, начальник гуманітарного відділу звернулася до старост з проханням взяти участь у атестації педагогічних працівників освітніх навчальних закладів.

Начальник ВУЖКГ Олександр Детков прозвітував про задовільну роботу котелень в опалювальний період та забезпечення усіх навчальних закладів паливними матеріалами.

На нараді також обговорювалися питання роботи ЦНАП. Начальник ЦНАП Раїса Королюк прозвітувала про роботу відділу  та озвучила проблеми, які потребують негайного вирішення задля ефективної роботи Центру надання адміністративних послуг.

Крім того, на нараді обговорили питання безпритульних собак. Голова громади Юрій Кревський дав розпорядження начальнику ВУЖКГ Олександру Дєткову підготувати офіційного листа з проханням виділити кошти для укладання договору з ПП «Ласка» для відлову та стерилізації безпритульних собак.

Староста сіл Городині, Романів  Віктор Петрук  повідомив, що ведуться роботи з виготовлення проєктно-кошторисної документації щодо облаштування вуличного освітлення у с.Городині.

За підсумками наради доручено заступникам та старостам сіл на черговому засіданні наради доповісти  про виконання завдань робочої наради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь