Відбулося перше (установче) засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Торчинської громади

Дата: 19.01.2021 10:27
Кількість переглядів: 2639

Фото без опису

15 січня  відбулося перше (установче) онлайн-засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Торчинської громади.   

Запрошений  експерт Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe Ігор Мельничук розказав про стратегічне планування в громаді, його необхідність, зміст та послідовність дій під час розробки Стратегії розвитку громади.  

Фото без опису

Вступне слово було надано заступнику голови селищної ради Олександру Пизі, який зауважив, що Стратегія розвитку громади є важливим документом, який визначає пріоритетні напрямки розвитку громади. «Приємно, - сказав Олександр Зіновійович, - що з нами працює експерт Програми U-LEAD і протягом цього року з його допомогою ми спільно з місцевими жителями проведемо детальний соціально-економічний аналіз громади, проведемо вивчення думки громадян шляхом анкетування про проблеми та потенціал громади для аналізу і розробки науково-обґрунтованої стратегії розвитку».

Заступник голови подякував учасникам зборів, які відгукнулися на запрошення взяти участь та ввійти до складу робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади.

На першому засіданні було затверджено проект Положення про робочу групу, персональний склад робочої групи та графік проведення засідань робочої групи.

Протягом 9 місяців 2021 року планується провести шість засідань робочої групи та вже до 27 жовтня отримати життєво важливий документ для громади – Стратегію розвитку на період 2021 – 2027 рр.

Запрошуємо всіх жителів громади активно взяти участь в опитуванні, адже саме зараз у вас є можливість висловити власну думку щодо стану справ в громаді у різних сферах життєдіяльності та внести свої пропозиції щодо подальшого розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь