Відбулося перше (установче) засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Торчинської громади

Дата: 19.01.2021 10:27
Кількість переглядів: 2621

15 січня  відбулося перше (установче) онлайн-засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Торчинської громади.   

Запрошений  експерт Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe Ігор Мельничук розказав про стратегічне планування в громаді, його необхідність, зміст та послідовність дій під час розробки Стратегії розвитку громади.  

Вступне слово було надано заступнику голови селищної ради Олександру Пизі, який зауважив, що Стратегія розвитку громади є важливим документом, який визначає пріоритетні напрямки розвитку громади. «Приємно, - сказав Олександр Зіновійович, - що з нами працює експерт Програми U-LEAD і протягом цього року з його допомогою ми спільно з місцевими жителями проведемо детальний соціально-економічний аналіз громади, проведемо вивчення думки громадян шляхом анкетування про проблеми та потенціал громади для аналізу і розробки науково-обґрунтованої стратегії розвитку».

Заступник голови подякував учасникам зборів, які відгукнулися на запрошення взяти участь та ввійти до складу робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади.

На першому засіданні було затверджено проект Положення про робочу групу, персональний склад робочої групи та графік проведення засідань робочої групи.

Протягом 9 місяців 2021 року планується провести шість засідань робочої групи та вже до 27 жовтня отримати життєво важливий документ для громади – Стратегію розвитку на період 2021 – 2027 рр.

Запрошуємо всіх жителів громади активно взяти участь в опитуванні, адже саме зараз у вас є можливість висловити власну думку щодо стану справ в громаді у різних сферах життєдіяльності та внести свої пропозиції щодо подальшого розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь