Торчинська громада бере участь у проєкті «Оцінка та реагування на виклики у сфері захисту прав дітей під час пандемії COVID-19»

Дата: 30.09.2020 17:18
Кількість переглядів: 6702

Торчинська селищна рада включена в проект «Оцінка та реагування на виклики у сфері захисту прав дітей під час пандемії COVID-19», який впроваджується Міністерством соціальної політики спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГС «Українська Мережа за права дитини». Проект передбачає проведення моніторингу безпеки та потенціалу сімей, до яких повернулися діти із закладів інституційного догляду. З метою належної організації даної роботи, селищною радою створено міждисциплінарну команду.

В рамках реалізації проекту, 25 вересня 2020 року відбулася зустріч партнерів – начальника служби у справах дітей селищної ради Руслани Христін, представників Волинського обласного благодійного фонду «Карітас Волинь», регіонального координатора – Вікторії Скриннікової, соціального педагога – Тетяни Галицької та психолога – Наталії Федорчук. Здійснено моніторингові візити в сім’ї, в які повернулися діти із закладів інституційного догляду.

Згідно другого етапу проекту «Міждисциплінарна оцінка в сім’ях ризику, спостереження, сприяння та допомога у вирішенні складних випадків», визначено потреби сімей, які буде задоволено на третьому етапі. Сім’ї матимуть змогу отримати шкільне приладдя, предмети домашнього вжитку, меблі для дітей, предмети гігієни.

         Служба у справах дітей селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь