Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення селищної ради «Про затвердження Регламенту ЦНАП»  Торчинської селищної ради»

Дата: 17.06.2020 14:49
Кількість переглядів: 8011

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту рішення селищної ради «Про затвердження Регламенту ЦНАП»  Торчинської селищної ради»

 

Торчинськаа селищна рада на виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта «Про затвердження Регламенту ЦНАП Торчинської селищної ради» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Зміст проєкту: проєктом регуляторного акта передбачено приведення нормативно-правових актів у відповідність до вимог чинного законодавства та інформування населення щодо порядку надання адміністративних послуг, підвищення якості їх надання, створення сприятливих умов для реалізації прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб на одержання таких послуг на території Торчинської селищної ради.

Поштова та електронна адреса розробника проєкту регуляторного акта, до якого надсилаються зауваження та пропозиції:

Торчинської селищної ради, вул. Незалежності, буд. 103, смт Торчин, Луцький район, поштовий індекс 45612, тел. (0332) 791 044, тел/факс (0332) 791 309, е-mail: tortchun@gmail.com.

Проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу  розміщені на офіційному сайті Торчинської селищної ради, не пізніше п’яти робочих днів з дня оголошення про оприлюднення.

Зауваження і пропозиції від фізичних осіб та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 днів з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь