Звернення селищного голови до жителів Торчинської громади

Дата: 15.04.2020 16:23
Кількість переглядів: 4516

Фото без опису

Шановні жителі Торчинської громади!

Ситуація, яка склалася в Україні у зв’язку із розповсюдженням коронавірусу COVID-19, нажаль, торкнулася і нас з вами.  Тому, саме від наших спільних та злагоджених дій  залежить, наскільки швидко та ефективно ми зможемо витримати карантинні заходи.

Завдання громадян – дотримуватися правил карантину та правил особистої гігієни.

Завдання влади – забезпечити безперебійну життєдіяльність роботи відповідних установ та організацій, здійснювати постійний контроль за епідеміологічною ситуацією в населених пунктах, створити відповідні умови для захисту населення.

Я, як голова громади, наполегливо рекомендую дотримуватися  обмежень щодо пересування та перебування в громадських місцях у період вихідних та святкових днів ( з 13год.01хв. суботи до 06год.00хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів). Зокрема, ці обмеження найбільш актуальні у  період Великодніх свят.

Закликаю усіх бути максимально відповідальними та не піддавати ризикам себе і своїх близьких. Призначте в родині одного відповідального за освячення паски з обов’язковим дотриманням ним усіх правил (маска, рукавички, дистанція тощо).

Вкотре звертаюся до священнослужителів усіх релігійних конфесій громади з проханням максимально дотримуватися офіційно запроваджених Урядом України правил карантину, аби не наражати себе, своїх близьких та друзів, а також всіх віруючих на очевидну небезпеку при освяченні пасок  на Великдень.

Ситуацію щодо освячення Великоднього хліба в старостинських округах будуть контролювати в.о.старост старостинських округів. Священики повідомлені про відповідальність за організацію освячення пасок та дотримання карантинних заходів під час богослужіння.

Зокрема, в Торчині для прихожан  храму св..першомученика і архідиякона Стефана ПЦУ (настоятель митр.протоієрей Степан Деленів) освячення пасок відбуватиметься по вулицях селища (графік освячення та локації додамо згодом).

Дякую всім, хто вже дотримується прийнятих заходів. Ми намагаємось налагодити комфортну взаємодію мешканців із комунальними службами та організаціями та надавати допомогу тим, хто її потребує.

Будьте пильними та відповідальними, ставтеся із порозумінням до умов, у яких ми зараз змушені перебувати. Тільки так ми зможемо подолати пандемію та максимально уникнути її наслідків.

Не панікуйте та не хворійте. Бажаю усім нам міцного здоров’я!

З повагою, селищний голова,  Юрій Кревський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь