Важливе звернення до жителів Торчинської громади!

Дата: 24.03.2020 11:46
Кількість переглядів: 1774

Фото без опису

Шановні жителі Торчинської громади, які повернулися із-за кордону та їх сім’ї!

Наголошуємо на необхідності забезпечення 14-денної самоізоляції після повернення із-за кордону, відповідно до вимог ВООЗ та МОЗ України!

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Торчинської громади, просимо дотримуватися протиепідемічного режиму, введеного в громаді на підставі  «Плану заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Торчинської селищної ради» затвердженого рішенням сесії Торчинської селищної ради № 48/2 від 17.03.2020р.

Обмежувальні заходи, пов’язані із запобіганням поширенню коронавірусу COVID-19, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», введені на всій території України. В шести областях України встановлено режим надзвичайної ситуації.

Враховуючи усю важливість невідкладного реагування на поширення коронавірусу, просимо усіх жителів громади дотримуватися карантинного режиму та забезпечувати протиепідемічну профілактику. У разі наявності симптомів захворювання – залишатися вдома та одразу телефонувати сімейним лікарям.

Дізнавайтеся інформацію з надійних джерел: всі актуальні та достовірні дані, рекомендації та інструкції – на офіційних каналах МОЗ України. Пам’ятайте, що вірус паніки страшніший за коронавірус!

Бережіть себе та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь