Об’єднуємо зусилля задля забезпечення медиків засобами індивідуального захисту

Дата: 20.03.2020 13:13
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

20 березня, за ініціативи Торчинського селищного голови Юрія Кревського відбулася робоча зустріч очільника  громади  з головним лікарем Торчинської районної лікарні Андрієм Коновалом.

Під час зустрічі керівники обговорили важливі питання щодо ситуації в громаді, країні та світі щодо впровадження заходів з  подолання  коронавірусної  інфекції.

Юрій Михайлович поцікавився питанням  забезпечення усіма  необхідними засобами захисту  медичного персоналу  місцевої лікарні, адже саме медичні працівники знаходяться у найбільшій зоні ризику зараження коронавірусом. 

Головний лікар Торчинської лікарні проінформував про  ситуацію, що склалася в Україні у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 та повідомив, що наразі медичний персонал лікарні забезпечений усім необхідним, але, зважаючи на події, цього, ймовірно, буде  недостатньо.  Андрій Михайлович  зауважив, що на даний час великою проблемою у боротьбі з недугою є  відсутність у достатній кількості на складах та у постачальників засобів індивідуального захисту.

Юрій Кревський наголосив, що, в разі потреби, Торчинська селищна рада готова виділити кошти для придбання найнеобхідніших засобів захисту. Тому  запропонував головному лікарю Торчинської районної лікарні  підготувати офіційний лист з переліком необхідних матеріалів.

До слова, Торчинська селищна рада  уже виділила 200 тис.грн. на придбання засобів індивідуального захисту, експрес-тестів на виявлення коронавірусу та обладнання, зокрема, апарату штучної вентиляції легень. Ці кошти надійдуть до бюджету районної ради - балансоутримувача Торчинської та Липинської районних лікарень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь