"Все, чим багата душа" жителів Торчинської громади

Дата: 04.03.2020 12:17
Кількість переглядів: 1275

Фото без опису

29 лютого всі дроги в Торчині вели до місцевого Будинку культури.  Адже в цей день відбувся концерт «Все, чим багата душа», у якому брали участь аматорські колективи селища Торчин.  Чудове дійство, яке проходить в Торчині п’ятий рік поспіль, об’єднало навколо себе талановитих жителів селища, які мали можливість продемонструвати свої вміння та любов до мистецтва власними виступами.

Глядачі зустрічали шаленими оплесками колектив Торчинського професійного ліцею, ОЗЗСО «Торчинський ліцей Торчинської селищної ради», дошкільного закладу, музичної школи, газової дільниці, лікарні, колектив місцевого самоврядування. А ті, в свою чергу,  дарували присутнім хороший настрій, виконуючи пісенні та танцювальні номери, декламуючи  поетичні твори. Під акомпанемент Олександра Огородніка, керівника народного заслуженого самодіяльного ансамблю «Колос», усі учасники, традиційно,  на завершення  концерту  заспівали пісню про волинський край.

На святі був присутній голова Торчинської громади, Юрій Кревський, який подякував усім учасникам концерту , вручивши Подяки Торчинської селищної ради аматорським колективам селища. Юрій Михайлович зазначив, що Торчинська громада багата на талановитих людей. І саме завдяки ось таким чудовим концертам усі мають можливість  вкотре  переконатися у цьому.

«Такі концерти, - наголосив очільник громади,-  зближують усіх, адже у ролі артистів спробували себе вчителі, лікарі, вихователі, працівники різних сфер діяльності. Їхні виступи щирі і безпосередні, народжені бажанням дарувати іншим красу та хороший настрій».

До слова також був запрошений Олександр Огороднік, який  звернувся до присутніх, зазначивши, що культура та духовність грає надзвичайно важливу роль у формуванні та становленні особистості, людини, яка безмежно любить землю, на якій живе, поважає традиції та культуру свого народу.  Олександр Володимирович також подякував учасникам концерту за активність, креативність та бажання  творити красу, даруючи її людям. Саме завдяки їм уже вп’яте зал Будинку культури збирає таку величезну кількість людей. Це свідчення того, що люди потребують , окрім матеріального, ще й духовного, того, що допомагає душі возвеличуватися над усім буденним та  сприймати, відчувати красу мистецтва.  Такі концерти потрібні людям! І це радує! Бо тількі ті, хто шанує рідне слово, любить народне мистецтво, береже свої традиції та звичаї, можуть  творити краще майбутнє свого селища, громади, краще майбутнє України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь