Святковий концерт за участі "Родинного перевесла" з нагоди ювілею колективу

Дата: 22.01.2020 08:49
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

Душа України – в її піснях. Душа України – в людях, котрі люблять народну пісню, які співають – переспівують її при першій ліпшій нагоді, які своїм талантом, своїм мистецтвом примножують у світі прекрасне, є сівачами доброго та вічного. Душа України, а точніше її частинка, є і в Торчинській громаді.
Це прекрасні та чарівні, наділені надзвичайними вокальними даними, учасники Народного аматорського фольклорного колективу "Родинне перевесло ", які 11 січня зібрали друзів, односельчан, знайомих на святковий концерт з нагоди п'ятнадцятої річниці творчої діяльності.
На святковому концерті в Будинку культури села Веселе зібрались багато шанувальників творчості "Родинного перевесла", щоб порадіти разом з ними та підтримати ювілярів. 
Червоною ниткою свята стало вшанування учасників фольклорного колективу, адже вони не уявляють життя без пісні: кидають хатні справи, забувають про втому після важкого трудового дня й поспішають в заклад культури, щоб відвести душу, щоб скинути із серця тривоги й тягарі. 
На святі усі присутні мали змогу поринути у минулі літа, згадати історію творення колективу, людей, які доклали значних зусиль задля розвитку даної справи. 
Впродовж двох годин гості насолоджувалися красою української пісні. 
Справжньою приємною несподіванкою стала гумористична сценка у виконанні Віри Мазурик та Тетяни Борис. Присутні подарували артистам гучні оплески. 
А яке свято без запрошених гостей?
Привітати з визначною датою народний аматорський фольклорний колектив завітали голова Торчинської громади Юрій Кревський, в.о.старости Веселівського старостинського округу Оксана Семенюк, начальник гуманітарного відділу Торчинської селищної ради Ольга Лукащук, директор ОЗЗСО "Торчинський ліцей Торчинської селищної ради" Андрій Сікірінський, завідувач Веселівської гімназії-філії Наталія Бабіюк, голова ГО "Союз українок" Людмила Піхоцька та інші. 
- Народний аматорський фольклорний колектив "Родинне перевесло", - яскраве, самобутнє явище в історії вокальної культури Торчинської громади. Вони дарують прекрасні пісні, чудовий настрій, приємні хвилини відпочинку, - зазначив очільник Торчинської громади Юрій Кревський, вручивши ювілярям Подяки та Сертефікат на придбання принтера. Юрій Михайлович побажав здоров’я, успіхів та наснаги творчому колективу.
На завершення свята до присутніх звернулася Віра Мазурик, художній керівник колективу. Вона висловила щирі слова вдячності за духовну і моральну підтримку учасникам "Родинного перевесла", глядачам, шанувальникам і гостям свята.
Ювілей – це не просто свято, це здобутки всіх років творчого життя колективу. Тож нехай їх ще буде багато по дорозі у майбуття. У народі говорять, що вогонь, запалений на вершині гори, не зігріє тих, хто біля її підніжжя. На щастя, учасники "Родинного перевесла" розвели свій пісенний вогонь так, що люди біля нього зігріваються душею.
Нехай українська пісня звучить вічно!!! А прекрасному творчому колективу - МНОГІЇ ЛІТА!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь