Розвиток туризму в Торчинській ОТГ- один із пріорітетних напрямків розвитку громади

Дата: 27.12.2019 15:25
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

21 грудня Торчинська громада взяла участь у святковому ярмарку "Волинь запрошує і пригощає", який відбувся у Луцьку. Основною "родзинкою" ярмарку була презентація равликів, яких вирощують на території Торчинської громади. Пані Людмила, представник равликової ферми, що в Торчині, частувала присутніх смаколиками з равликів: равлики мариновані, фаршировані, равликову ікру тощо. Гості ярмарки із задоволенням пригощалися делікатесами з Торчина. 
Також виставка Торчинської громади була представлена виробами ручної роботи торчинських умільців: мило ручної роботи від Богдани Глови, вироби з полімерної глини, декорування кружок від Надії Кондратович, імбирне печиво від студії "Чарівне Янголятко", вироби з деревини: магніти на холодильник від Корнієнко Тетяни. Торчинський музей підготував виставку "Польський слід у Торчинській громаді", представивши її картинами Ніни Фесенко. 
А головне, що у всіх роботах торчинських умільців прослідковувався "равликовий слід", адже Торчинська громада у числі трьох громад, відібраних в рамках польсько-українського проекту "Розвиток агротуризму". Тому ми плануємо уже навесні приймати туристів за туристичним маршрутом " TORCHYN: ravlyk de toure". 
Попереду багато роботи, але ми готові працювати задля хорошої справи. Адже, туристичний маршрут у Торчинській громаді - це круто!!! Це дуже круто!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь