Відкриття головної ялинки в Торчині

Дата: 27.12.2019 15:22
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

З початком грудня розпочалась підготовка до новорічних свят. Так, в день Святого Миколая, 19 грудня, відбулось урочисте відкриття новорічної ялинки в Торчинській громаді! На центральній площі селища зібралися діти та дорослі, щоб разом запалити вогні на новорічній ялинці - символі Нового року.
Голова Торчинської селищної ради Юрій Кревський привітав присутніх з Днем Святого Миколая та початком новорічних свят і побажав всім гарних емоцій, незабутніх вражень і новорячних див.
Учні ОЗЗСО "Торчинський ліцей Торчинської селищної ради " підготували концертну програму, привітавши присутніх з прийдешніми святами. А Святий Миколай пригостив солодощами малечу.
Крім того, оголосили результати конкурсу "Новорічна іграшка " та вручили грамоти і солодкі подарунки переможцям конкурсу. А ялинковими прикрасами, які діти підготували на конкурс, прикрасили ялинку.
Вітаємо усіх з прийдешніми святами! Нехай з вами трапляються дива! Вірте в добро, робіть добро, діліться ним з ближніми! І від цього світ стане кращим! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь