Відкриття Меморіальної дошки "Пам’яті Героїв Небесної Сотні" в Торчині

Дата: 10.12.2019 12:03
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

22 листопада в Торчині відбулося відкриття та освячення меморіальної дошки пам'яті Героям Небесної Сотні, які поклали своє життя на жертовний вівтар за краще майбутнє України, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободу людини.
З вдячності за безцінний подвиг та для увіковічнення пам’яті Героїв зібралися небайдужі жителі селища, щоб відкрити пам’ятну меморіальну дошку, яка кожному нагадуватиме про цих людей й заставлятиме усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє. 
Юрій Кревський, голова Торчинської ОТГ, звернувшись до присутніх, наголосив про важливість та трагічність подій на Майдані, які розпочалися восени 2013 року. "Ми мусимо пам'ятати людей, які загинули за право жити у європейській демократичній державі",- сказав Юрій Михайлович. Очільник громади подякував усім, хто допоміг виготовити та встановити Меморіальну дошку, адже згуртованість громади задля потрібних справ завжди приносить хороші результати.
Боже слово промовив до усіх присутніх настоятель місцевого храму о. Степан, який відслужив поминальну панахиду за загиблими Героями України. 
З повагою до слова було запрошено шановного гостя, Юрія Щербика, учасника АТО. 
Олександр Мельник, директор Торчинського музею ім.Григорія Гуртового, повідав присутнім ряд історичних фактів про події Майдану.
Світла пам'ять кожному, чиє життя обірвалося в серці української столиці. Не забувамо тих, хто не пошкодував життя заради нашого мабутнього! Спасибі всім, хто відстояв Майдан, за яскравий приклад мужності, сили духу, чесності і патріотизму!
Хай пам'ять про Небесну Сотню згуртує нас живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь