Перше засідання робочої групи по створенню Стратегії розвитку Торчинської об’єднаної територіальної громади

Дата: 20.11.2019 10:01
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

19 листопада 2019 року відбулося перше засідання робочої групи по створенню Стратегії розвитку Торчинської об’єднаної територіальної громади.

     Про основні аспекти розробки стратегії розвитку громади, про послідовність та етапи процесу планування, розповів експерт з регіонального розвитку Волинського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Петро Гоцалюк. У роботі засідання взяли участь члени робочої групи з розроблення проекту стратегії розвитку Торчинської громади.

      Стратегія розвитку громади - дуже важливий документ, який дозволить скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання системних змін у всіх сферах суспільного життя. Дуже важливо до його розробки долучати представників громадськості, а також підприємців, що працюють на території ОТГ.

         Стратегія передбачає створення комфортних умов проживання, формування безпечного простору для життя та ведення бізнесу, стимулювання громадянської та підприємницької активності, модернізацію інфраструктури, створення нових робочих місць.

    Під час засідання члени робочої групи узгодили всі етапи розробки стратегічного планування. Початкова стадія розробки стратегії - збір статистичних даних для підготовки соціально-економічного аналізу, що дозволить зрозуміти що є в громаді, сформулювати пріоритетні напрямки її розвитку, визначити очікування жителів як по всій громаді так і по окремих населених пунктах.

     Робота над розробкою Стратегії триватиме і надалі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь