Поклик душі Святослава Бородуліна

Дата: 15.10.2019 14:47
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

6 жовтня в Торчинському народному історичному музеї імені Г. О. Гуртового відбулась година-спогад світлої пам’яті Святослава Івановича Бородуліна – відомого волинського письменника та журналіста. Саме в цей день рік тому відійшов у засвіти наш знаний краянин.

Зворушливо і світло згадували присутні про Святослава Івановича. На початку директор закладу Олександр Мельник окреслив багатогранність цієї особистості, творчі та людські якості, які передавались у творах, поезіях та відносинах з близькими людьми.  На основі тематичної виставки, матеріали для якої надала  родина, науковий співробітник музею Алла Сахнюк розкрила основні біографічні віхи Святослава Бородуліна.

Сповнені вдячності та щирості були слова членів літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром», яку заснував та певний період очолював Святослав Іванович. Як добру, мудру і шляхетну людину пам’ятають його нинішній голова студії Микола Шостак, письменниці Галина Терлецька, Валентина Клюнтер, МаріяПишук. Вони поділилися спогадами з особистих моментів життя та співпраці з Святославом  Бородуліним, а Любов Мілевич прочитала вірш-присвяту своєму наставникові.

Пам'ять про Святослава Івановича Бородуліна – з нами, як відгомін про славне життя, творчість нашого земляка, громадянина України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь