Вітання з нагоди Дня усиновлення

Дата: 30.09.2019 11:27
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

Щороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Свято милосердя, великодушності та доброти. Адже діти – найдорожче багатство кожної держави. В них – надія, майбутнє всього українського роду. Головне завдання дорослих захистити права та інтереси кожної дитини. Особливої уваги потребують діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які волею долі позбавлені найголовнішого – батьківської любові, сімейного затишку та тепла.

Усиновлення, встановлення опіки та піклування, створення дитячого будинку сімейного типу, прийомної сім’ї – це важливий крок, прояв гуманності та людяності, це реалізація природної потреби батьківства та материнства.

Сьогодні держава підтримує тих, хто прийняв рішення та ступив на шлях усиновлення, хто вселив у дитяче серце віру та надію, повернув впевненість у собі, людську гідність та самоповагу, хто подарував найцінніше – сім’ю та родину.

Шлях батьківства не буває легким. Це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини.

Щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть найщиріші слова вдячності та поваги. Ви відкрили дітям своє серце, розділили свою любов і душевне тепло. Хай повниться щасливим дитячим сміхом кожна домівка, хай ростуть здоровими та успішними українські діти!

 

Служба у справах дітей Торчинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь