Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта "Про оренду комунального майна, що перебуває у власності територіальної громади Торчинської селищної ради"

Дата: 17.07.2019 11:46
Кількість переглядів: 388

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», виконавчий комітет Торчинської селищної ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення Торчинської селищної ради «Про оренду комунального майна, що перебуває у власності територіальної громади Торчинської селищної ради» та аналізу регуляторного впливу цього рішення з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Стислий зміст проекту. Проект рішення селищної ради розроблено відповідно до вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна», враховуючи постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 №786 "Про Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду державного майна", від 10.08.1995 №629 "Про затвердження Методики оцінки вартості обєктів оренди" та з метою вдосконалення правового регулювання орендних відносин та забезпечення підвищення ефективності використання майна, що належить до комунальної власності територіальної громади сіл, селища Торчинської селищної ради. Відповідний Порядок буде сприяти захисту прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб при отриманні майна комунальної власності в оренду.

Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення необхідно надсилати в письмовій та/або в електронній формі протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення до Торчинської селищної ради за адресою: 45612, Волинська обл., Луцький р-н, смт Торчин, вул. Незалежностіа, 103, е-mail: tortchun@gmail.com.

Аналіз регуляторного впливу та проект рішення опубліковано на офіційному веб-сайті Торчинської селищної ради в розділі «Регуляторна діяльність».

Строк, протягом  якого  від  фізичних  та юридичних осіб,  їх об'єднань приймаються  зауваження  та  пропозиції,  встановлюється 30 календарних днів з дня  оприлюднення  вказаного проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь