Підприємці Торчина за порядок на кладовищах!

Дата: 24.04.2019 15:15
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

24 квітня 2019 року  відбулася робоча нарада, ініційована головою  Торчинської селищної ради Юрієм Кревським, щодо благоустрою на кладовищіНа нараді були присутні: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради, Руслан Трохимчук, начальник ВУЖКГ, Олександр Детков, інспектор з благоустрою, Микола Велько, підприємці селища Торчин, які займаються виготовленням та встановленням пам’ятників.

На нараді обговорили питання порядку на кладовищах. Голова громади, Юрій Кревський закликав усіх підприємців дотримуватися порядку на цвинтарі, не залишати після демонтажу старих пам’ятників бетонних плит на території кладовища.

Підприємці з розумінням віднеслися до позиції голови громади, адже тільки спільними зусиллями можна навести лад на цвинтарі.

Інспектор з благоустрою, в свою чергу, пообіцяв більшу увагу приділити цій темі у своїй роботі. Микола Іванович наголосив, що важливою у вирішенні даної проблеми є підтримка громадськості. Тільки людська небайдужість та відповідальність допоможе покращити благоустрій не тільки на кладовищах,  а й по всій території Торчинської ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь