Робоча нарада щодо генерального прибирання Торчинської  ОТГ 19 квітня 2019 року

Дата: 18.04.2019 11:26
Кількість переглядів: 667

За ініціативи Торчинського селищного голови, Юрія Кревського, 18 квітня в Торчинській селищній раді відбулася робоча нарада, на якій були присутні керівники підприємств, установ та організації смт Торчин щодо генерального прибирання селища та Торчинської  ОТГ вцілому 19 квітня 2019 року.

Юрій Михайлович закликав усіх присутніх долучитися до прибирання з метою забезпечення на території  Торчинської  громади чистоти та порядку, підвищення рівня благоустрою, належної підготовки до Великодня.   Голова громади зазначив, що метою  сьогоднішньої зустрічі є обговорення основних  напрямків, визначення  об'єму  робіт тощо. За його словами, це необхідно для того, аби знати, яку кількість людей залучити до прибирання, які технічні, транспорті засоби потрібні.

Також очільник громади представив присутнім інспектора з благоустрою, Велька  Миколу Івановича, який робитиме все, в межах своїх повноважень, щоб наша громада була чистішою та охайнішою.

 Юрій Михайлович  дав вказівку працівникам виконавчих органів селищної ради та ВУЖКГ здійснити усі необхідні роботи для проведення прибирання на території громади та надати допомогу у проведені толоки. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь