«КНИГОМАНІЯ-2019» в Торчинській ОТГ

Дата: 17.04.2019 12:54
Кількість переглядів: 466

12 квітня в бібліотеці смт Торчин відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019». За звання «Найкращий читач Торчинської ОТГ» змагалися 9 юних читачів книгозбірень сіл Білостік, Буяни, Усичі, Садів та селища Торчин. Щоб послухати своїх ровесників та повболівати за них до бібліотеки завітали учні 7-В класу ЗОШ смт Торчин (класний керівник Оксана Філонюк).

Завідувач бібліотеки для дітей смт Торчин Світлана Скопюк розповіла про важливість читання дітьми та нагадала конкурсантам умови конкурсу. Розпочався захід піснею «Розкажу про Україну» у виконанні учениці 7класу Софії Гордійчук.

Учасники конкурсу розповідали про свої читацькі уподобання, улюблених літературних героїв, презентували свої «Читацькі щоденники», рекомендували присутнім своїм ровесникам кращі книги, які вони прочитали, відповідали на запитання «прискіпливого журі».

Доки журі вирішувало хто ж з конкурсантів найкращий та буде представляти нашу ОТГ в ІІ етапі конкурсу, семикласники-вболівальники відповідали на запитання літературної вікторини та слухали чарівну  гру на гітарі Даши Ткачук.

Журі конкурсу у складі: завідувача бібліотеки для дорослих смт Торчин Оксани Мельничук, бібліотекаря ЗОШ І-ІІІ ст. смт Торчин Марії Бойко та бібліотекаря бібліотеки для дорослих Наталії Чечотки обрало найкращих читачів: І місце – Ангеліна Марчук (с.Усичі), ІІ місце за однаковою кількістю балів – Анна Поліщук (смт Торчин) та Владислава Семенюк (с.Усичі), ІІІ місце – Анна Дорофеєнко (с.Садів), Павло Михалюк  та Катерина Вознюк (смт Торчин).

Кожен учасник конкурсу отримав подяку за участь у конкурсі, а переможці –  грамоти  за зайняті місця.

Захід відбувся за сприяння начальника гуманітарного відділу Торчинської селищної ради Ольги Лукащук та  директора ЗОШ смт Торчин Ольги Ворошик.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь