Оголошується конкурс на участь у фестивалі "ВОЛИНСЬКА КНЯЖНА 2019" серед жителів Торчинської ОТГ

Дата: 21.03.2019 14:11
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

26 травня 2019 року в Луцьку на території Замку Любарта відбудеться  відкритий фестиваль «Волинська княжна 2019».

Задля того, щоб  об’єднати  творчі інтереси і здобутки, а також популяризувати унікальність кожної громади – аби створити чудове свято, яке дозволить висвітлити історичні, культурні і сімейні цінності Великої Волині як надбання, що єднатимуть покоління,  до участі у фестивалі запрошуються всі громади Волинської області.

Умови і порядок проведення фестивалю та подачі заявки на участь

1. У Фестивалі беруть участь представники та творчі колективи, що працюють у напрямках популярної, фольклорної і народної музики, а також танцювальні колективи, і театральні студії. Фестиваль представлений як дорослою, так і дитячою творчістю.

2.У Фестивалі "Волинська княжна" беруть участь творчі колективи з достатньою популярно-творчої базою, що мають відео - або аудіо записи і які пройшли відбірковий тур фестивалю.

3. На фестивалі представлені для виставки і продажу ремісницькі роботи майстрів Великоі Волині. Відвідувачі мають можливість спостерігати і брати участь у ремісницьких майстер-класах.

4. У конкурсі історичного жіночого образу «Волинська княжна», що відбудеться під час фестивалю, беруть участь жінки та дівчата без вікових обмежень, готові представити креативно-історичний образ. Учасниці конкурсу «Волинська княжна» проходитимуть попередній відбір. У творчому конкурсі для дітей  «Фея луцького замку», що відбудеться під час фестивалю, беруть участь дівчата у двох вікових категоріях віком від  5 до 12 років та від 13 до 17 років, готові представити казково-історичний образ.  Жюрі конкурсу обиратиме переможниць у декількох номінаціях.

5. Заявки на участь у  фестивалі "Волинська княжна" від жителів та творчих колективів Торчинської ОТГ  будуть прийматися з 01 березня до  30 квітня 2019р. на електронну адресу alla.revutska0@gmail.com

 - У заявці на участь у концертній програмі Фестивалю необхідно вказати: назву групи(учасника), стиль групи, населений пункт, кількість учасників, ім'я, прізвище та інструмент кожного учасника, посилання на свої музичні композиції і на сторінку / сайт групи-учасника, зворотній зв'язок з колективом(учасником). Всі пункти є обов'язковими до заповнення. Заявки, не заповнені згідно вимог, розглядатися оргкомітетом не будуть.

- У заявці на участь в конкурсі «Волинська княжна» мають бути вказані: повне ім’я учасниці, дата, місяць, рік народження, адреса прописки і сімейне сановище.  До заявки додається фото.

ВАЖЛИВО: фестиваль буде присвячений  історичній події : з’їзду монархів у Луцьку 1429 року. Тому образ Волинської княжної повинен відповідати тому періоду. В заявці треба  описати, як саме претендентка на участь у конкурсі  «Волинська княжна»  буду представляти свій образ, продумати вбрання, головний убір і т.д.

- У заявці на участь в ремісницькому ярмарку має бути вказане повне ім’я майстра, тип ремісництва, контактний телефон і обсяг необхідної площі для розташування, фото виробів.

6. З метою створення довершеного образу учасниць конкурсу «Волинська княжна», до партнерської участі у Фестивалі запрошуються місцеві салони краси і перукарні.

7. З метою створення належної історичної атмосфери на Фестивалі, до партнерської участі запрошуються клуби історичної  реконструкції, музеї.

Телефон для довідок:  0667989193 – Ольга Лукащук

                                       0502384178 – Алла Ревуцька


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь