В рамках І спортивних ігор школярів Торчинської ОТГ 14 березня на базі ЗОШ І-ІІІ ст. смт Торчин відбулись змагання з настільного тенісу, шашок та шахів

Дата: 20.03.2019 12:27
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

В рамках І спортивних ігор школярів Торчинської ОТГ 14 березня на базі ЗОШ І-ІІІ ст. смт Торчин відбулись змагання з настільного тенісу, шашок та шахів. Склад команди складався з двох юнаків та двох дівчат. Система розіграшу була коловою.

У змаганнях з настільного тенісу серед дівчат перемогу здобула Петрук В (Білосток). Друге місце посіла Явтушенко Анна (Усичі). Трійку призерів замкнула Коваленко Христина (Білосток). Серед юнаків перше та друге місце вибороли вибороли представники Торчина Лящук Богдан та Лисак Назарій відповідно. Третє місце здобув Королюк Василь (Садів). В загальнокомандному заліку перемогли учні ЗОШ с. Білосток, друге місце за господарями змагань, третє місце посіли учні ЗОШ с. Садів.

Марчук Ангеліна (Усичі) стала переможницею з шашок серед дівчат, друге місце здобула Романюк Вероніка (Торчин), третє місце посіла Дубчук Тетяна (Веселе). Ще одну шашкову перемогу для ЗОШ с. Усичі здобув Глова Данило серед юнаків. Друге та третє місце закріпилось  за учнями ЗОШ смт Торчин Рекусом Богданом та Улітовським Олександром  відповідно. В загальному заліку впевнено перемогли учні ЗОШ с. Усичі. Друге місце посіли учні другої Торчинської команди, трійку призерів замкнула перша команда ЗОШ смт Торчин.

У змаганнях з шахів серед дівчат перемогла Дубчук Катерина (Веселе), друге місце, як і в настільному тенісі , здобула Явтушенко Анна (Усичі). Третє місце посіла Коваленко Христина (Білосток). У юнаків однакову кількість очок набрали Галицький Юрій (Усичі) та Лихач Богдан (Веселе), проте у особистій зустрічі перемогу здобув Юрій, який в підсумку і став переможцем, Богдан задовільнився  другим місцем. Третє місце посів Коцюбайло Андрій (Торчин). В загальнокомандному заліку перше місце поділили ЗОШ с. Веселе та ЗОШ с. Усичі. Трійку призерів замкнула перша команда ЗОШ смт Торчин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь