ВЕЧОРИ ДУХОВНОГО СПІВУ В ТОРЧИНІ

Дата: 05.02.2019 14:59
Кількість переглядів: 716

Фото без опису

Перебуваючи в особливому часі різдвяних святкувань, кожна віруюча людина має слушну нагоду на духове відродження. Тому в Будинку культури селища Торчин відбулися вечори духовного співу, у яких взяли участь колективи ЦЕРКВИ АДВЕНТИСТІВ СЬОМОГО ДНЯ та ЦЕРКВИ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ.

З вітальним словом до присутніх звернувся Олександр Огороднік, художній керівник заслуженого народного ансамблю пісні і танцю «Колос»,  який зазначив важливість таких вечорів. Олександр Володимирович наголосив, що такі заходи виконують обєднуючі функції: молоді і старшого покоління; представників різних конфесій та віросповідань. Це вечори толерантності та культури.

Також до присутніх з настановами звернулися духовні пастори, які запросили всіх до спільної молитви, прославляючи Небесного Творця. Воістину ангельські голоси лунали в залі. Спів то стихав, то лунав із новою потужною силою, зринаючи немовби до небес.

Такі вечори є хорошим засобом єднання у вірі, примноження любові у громаді, духовного зростання, а наступним поколінням – отримання хорошої традиції вдячності Богові.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь