НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ В ТОРЧИНІ

Дата: 12.01.2019 11:33
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

Зимова пора – це чи не найрясніша на свята пора в цілому році, адже за одним святом крокує інше, даруючи незабутні враження, віру в краще майбутнє, в зміни. Новорічні свята кристалізують в собі величезний скарб самобутніх звичаїв та традицій,  надбаних багатьма поколіннями. Зазвичай в ці дні  прийнято чекати дива, та з кожним роком ми все менше у це віримо. І тільки дітлахи не перестають мріяти , звертаючи свої, сповнені надії оченята в небо. І нам є в них чому повчитися, адже  дива трапляються тільки тоді, коли в них щиро віриш, коли є мрії, коли дуже-дуже хочеться, тим більше в ці особливі, святкові дні.

10 січня 2019 року в Будинку культури селища Торчин відбулося новорічно-різдвяне свято для дітей.

Усіх учасників  дійства від щирого серця привітала Надія Сахарук, директор Будинку культури, яка побажала всім доброго здоров’я, родинного тепла і затишку, святкового настрою та здійснення мрій.

Після привітання діток чекала весела прогама: різноманітні  ігри,  конкурси,  новорічні  хороводи  навколо  прикрашеної  ялинки з Дідом Морозом викликали  у  дітей  багато  приємних емоцій та усмішок . Вони  із задоволенням гралися та веселилися, співали, танцювали, колядували. 

Хочеться вірити, що вся ця Новорічно-різдвяна казка: співи, танці, радість перейде в наше життя, наш дім, побут і оселиться там назавжди. Сподіваємось, що кожен з нас неодмінно в неї повірить і збереже цей маленький шматочок дива у своєму серці назавжди.

Веселих усім свят!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь