Вознюк Руслан Степанович

Дата: 18.10.2024 11:32
Кількість переглядів: 5

Фото без опису 

Вознюк Руслан Степанович

23.11.1973 - 16.05.2023

Ніхто не вірить, що тебе нема.

Не усміхнешся, не зайдеш до хати.

І замете сліди твої зима,

Душа пташиною буде часом кричати. Проситись до коханої у дім,

Чи стукати у батьківську хатину.

 

Ти близьким був, та рідним нам усім

Заплаче мати – «Де тепер ти сину?» Світлину обійме ніби дитя,

Буде гіркії сльози витирати.

Так мало Бог вділив тобі життя.

І доля дала щастя не багато.

Веселий, добрий жив ти так як всі

Легких стежин в житті не звик

шукати….

 

Які болючі та щемні рядки…. Рядки про Героя, захисника Небесного легіону Торчинської громади, Вознюка Руслана Степановича, який народився 23 листопада 1973 року в місті Нововолинськ, Волинської області. Був надійним, люблячим , щирим братом та сином.

 

З 1981 по 1989 роки навчався у Торчинській загальноосвітній школі. Після закінчення         школи,   з     1989    по     1992    роки,    здобував    професію електрогазозварювальника у Професійно технічному училищі № 3 смт. Торчина. Військову службу проходив з 1994 по1996 роки.

 

Зустрівши своє кохання у 1998 році створив сім’ю з чудовою, ніжною Оксаною, де згодом народилися двоє чудових дітей – Денис та Катерина. Був надійним, дбайливим, добрим, чуйним чоловіком і татом.

Руслан дуже любив природу, а також риболовлю, у звязку з цим біля свого дому викопав ставок, біля якого любив провести час з дітьми, дружиною, близькими та рідними. Біля будинку посадивчудовий фруктовий сад. Мав вірного друга Тайсона (пес), з яким проводив вільний час від повсякденних справ….

 

Щира, товариська людина, яка завжди знаходила з усіма спільну мовудружелюбний, тільки жити та жити - це все про Руслана Вознюка.

 

18 лютого 2023 року, отримавши повістку, став на захист нашої Батьківщини, уже 21 лютого 2023 року був мобілізований у 14 бригаду князя Романа Великого, в/ч А1008 м. Володимир, старшим стрільцем-оператором другого механізованого відділення другого механізованого взводу дев’ятоїмеханізованої роти третього механізованого батальйону.

16 травня 2023 року під час бойового завдання у Куп’янському районіХарківської області, в селі Лиман Перший Вознюк Руслан Степанович загинув.

21 травня 2023 року тіло Героя знайшло вічний спочинок на місцевому кладовищі селища Торчин.

Отримав нагороди: орден «За мужність» ІІІ ступеня, пам’ятну відзнаку Князівський хрест Героя «Навіки в строю», посмертно.

Війна…. Руйнівна, вбивча війна, яка скалічила не одну долю, яка відбирає у батьків-дітей, у дружиноловіків , у дітей-батьків, у рідних- братів. Це Велика ціна за мирне та спокійне життя!!!!

Полеглому Герою України тричі: «Слава, Слава, Слава»!!!

Вічна і світла пам'ять!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь