Сахардала Сергій Олександрович

Дата: 14.10.2024 16:45
Кількість переглядів: 9

Фото без опису

Сахардала Сергій Олександрович

10.01.1974 – 15.05.2022

 

             Сахардала Сергій Олександрович народився 10.01.1974 року в селі   Мельники Ратнівського району. У 1981 році  сім’я переїхала у село Воютин,  де він  пішов у 1 клас Воютинської восьмирічної школи. Хлопець виховувався у багатодітній порядній сім’ї.  

З народження Сергій був відкритим, добродушним, чесним та врівноваженим. Навчаючись у школі,  хлопець проявив себе старанним, дисциплінованим, працелюбним, учнем з високими моральними принципами.

Особливий інтерес Сергій проявляв до дисциплін гуманітарного циклу. Він брав активну участь у художній самодіяльності, чудово декламував поезії  вітчизняних і зарубіжних поетів. Сергій любив спорт та уроки фізичного виховання. Неодноразово брав  участь у районних спортивних змаганнях.

Педагогам та однокласникам він запам’ятався товариським та активним учнем, який ніколи не боявся брати на себе відповідальність  у вирішенні складних ситуацій. Ця риса збереглася в нього і в подальшому житті.  

 У Воютинській восьмирічній школі  навчався до 1989 року.  По закінченню школи навчався у 9-му училищі  міста Луцька на кіномеханіка.

Одружився та створив сім’ю. Все перекреслила війна.

З початком повномасштабної російської агресії Сергій, як і багато молодих хлопців- патріотів, не зміг залишатися вдома, коли потрібно було стати на захист рідної України. Він вступив  у тероборону м. Луцька. Згодом пройшов навчання у м. Володимир-Волинський та деякий час проходив підготовку на Яворівському полігоні.  Сергій  служив снайпером-стрільцем.

Виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України, 15 травня 2022 року  загинув  у місті Сєверодонецьк Луганської області, похований на кладовищі села Воютин.

Сергій був справжнім патріотом, не байдужим до долі  своєї країни та майбутнього своїх рідних. Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє життя за цілісність та незалежність України.

Герої не вмирають! Вони продовжують жити  в наших серцях та  пам’яті, а їхні імена викарбовують в історії України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь