Семенов Сергій Володимирович

Дата: 14.10.2024 16:44
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

Семенов Сергій Володимирович

24 лютого 1979р. – квітень 2022р.

 3 прикордонний  загін і імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

Семенов Сергій Володимирович народився 24 лютого 1979 року в місті Луцьк Волинської області. Навчався в Коломийському коледжі бізнесу і права (2002р.),Міжрегіональній академії управління персоналом де у 2007 році здобув освіту консультанта. У 2005 році одружився. У родини народився син Дмитро, та донечка Євгенія. До 2018 року чоловік працював юристконсультом у Торчинському професійному ліцеї. Звільнився за власним бажанням та поїхав заробляти за кордоном, оскільки хотів забезпечити дітям комфортне та щасливе майбутнє. Працював швеєю в чарівному містечку Любавка, швидко оволодів новою професією. Чоловік мав золоті руки, брався і вмів робити все. Будь-яка справа була йому під силу. Міг зробити і електрику в будинку, і будівельні роботи, також сам ремонтував автомобіль та техніку. За що не брався - все вдавалося, будь-яку справу доводив до кінця.

     Коли розпочалося повномаcштабне вторгнення, Сергій повернувся додому і пішов у військомат. 15 березня 2022 року був мобілізований до лав державної прикордонної служби України. Службу проходив у 3 прикордонному загоні імені Героя України полковника Євгенія Пікуса на посаді інспектора прикордонної служби 3 категорії –номер обслуги 2 секції протитанкових ракетних комплексів прикордонної комендатури швидкого реагування «Новопсков». На виконання бойового завдання в період з 12 по 14 квітня 2022 року для посилення підрозділів охорони державного кордону, прикриття важливих об’єктів інфраструктури, посилення зведених груп в районі населених пунктів Воєводівка, Рубіжне, Лиман, Воронове була зведена група у складі 15 військовослужбовців, серед яких був солдат СЕМЕНОВ Сергій. 13 квітня дана група утримувала визначенні позиції в н.п. Дружелюбівка Харківської області. Противник близько 11 години 13.04.2022 розпочав артилерійський обстріл та при підтримці бронетехніки перейшов в наступ. Сили були не рівні, та хлопці гідно і мужньо захищали територіальну цілісність України. Наступного дня зв'язок з військовослужбовцем обірвався. Згодом стало відомо що Сергій разом з іншими прикордонниками потрапив в полон. Довгих 2 роки пошуку, надій та сподівань перекреслив листопад 2023 року, коли прийшло підтвердження ДНК.

  « Сергій був патріотом, хотів зробити все, щоб війна закінчилася. Хотів кращого майбутнього своїм дітям. Він був дуже світлою і доброю людиною. Це найкращі роки прожиті разом з ним. Памятатиму та любитиму вічно! Ти найпрекрасніше, що було у моєму житті! Дякую за діток, за любов та увагу, яку дарував нам. Чекатиму зустрічі…» - розповіла його дружина Тетяна.

     За особисту мужність і самовідданість,  виявлені у захисті державного кордону та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові  солдата Семенова Сергія Володимировича нагороджено орденом « За мужність»  3 ступеня (посмертно). Орденом «Хрест Героя». Указом Президента України від 5 серпня 2022 року №559/2022 нагороджено відзнакою Президента України «ЗА ОБОРОНУ УКРАЇНИ «.

    У рідному селищі Перемиль встановили меморіальну дошку на честь Сергія.

   Семенов Сергій Володимирович похований в с. Веселе Луцького району. Йому навіки 43 роки.

   Вдома його чекали дружина Тетяна, донька Євгенія та син Дмитро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь