Рабчевський Володимир Іванович

Дата: 14.10.2024 16:42
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

Рабчевський Володимир Іванович

13.05.2001 – 12.04.2022

Майбутній Герой Рабчевський Володимир Іванович народився  13.05.2001 року в селі Садів. До навчання в школі Володимир відвідував дитячий садочок. В 2007 році  пішов у 1 клас Садівської школи, де провчився 8 років. Після  8 класу  вступив  у Волинський  обласний ліцей з посиленою військово- фізичною підготовкою імені  Героїв Небесної Сотні.

У 2018 році закінчив ліцей і вступив у Навчально- науковий інститут заочного та дистанційного навчання Рівненського відділення Національної Академії внутрішніх справ на заочну форму навчання, для  здобуття вищої освіти бакалавра за спеціальністю «Право».

В червні 2020 року був призваний на строкову службу . В цьому ж році 3 листопада підписав контракт на три роки. Службу проходив в Національній Гвардії України. Був на посаді кулеметника крупнокаліберного кулемета у бригаді швидкого реагування 3018.

З перших днів  війни брав участь у бойових діях. На початку березня, частина в якій воював Володя, була перекинута на територію Луганської області.

Загинув 12 квітня 2022 року під Рубіжним від кульових поранень, виконуючи бойове завдання.

Поховали Володимира 21 квітня  2022 року на місцевому кладовищі у селі Садів з усіма почестями.

Рябчевський Володимир нагороджений орденом «За мужність» ІІІ  ступеня (посмертно) Указом Президента України №409 від 15 червня 2022 року.

Рішенням  козацької  ради і педагогічної ради  від 31.08.2022 року куреню «Мамай» Садівської козацької республіки присвоєно ім’я Рябчевського Володимира.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь