Онищук Анатолій Євгенович

Дата: 14.10.2024 16:20
Кількість переглядів: 11

Фото без опису

Онищук Анатолій Євгенович

01.02.1981 – 03.06.2016

 

Онищук Анатолій Євгенович народився 1 лютого 1981 року в селі  Башова Рожищенського району Волинської області.

 У 1987 році почав навчання в Копачівській ЗОШ 1-11 ст. З 1988 року навчався в Городинівській ЗОШ 1-11 ст., яку закінчив у 1995 році.

 З 1995 по 1998 рік навчався в Торчинському ПТУ за спеціальністю  електрогазозварювальник. Після закінчення навчання працював в колгоспі «Нове життя» Рожищенського району.

Строкову військову службу пройшов з 1999 по 2001 рік спочатку в м.Бердичів,а згодом в Новограді-Волинському.  

13 квітня 2014 року в.о. президента України О.Турчинов заявив, що для того, щоб зупинити розгул тероризму, організованого російськими спецслужбами у східних регіонах України, Рада нацбезпеки та оборони розпочинає широкомасштабну антитерористичну операцію (АТО) із залученням Збройних Сил України. Росія веде на нашій території неоголошену війну з українським народом. Гинуть невинні люди, ворог знищує наші міста і села.

Почуття громадянського обов’язку та висока свідомість не дозволили Андрію Онищуку залишатися осторонь подій, що почали відбуватися в державі. 1 лютого 2015р був мобілізований. Спочатку навчання в Чернівцях,а тоді участь в АТО в м.Біловодську Луганської обл в 80 окремій десантно-штурмовій бригаді,третій батальйонно-тактичній групі м.Чернівці.

В історію села Городині 03 червня 2016 року вписано чорним рядком. Серце нашого земляка Онищука Анатолія Євгеновича  - солдата  військової служби Збройних Сил України- зупинилося навічно.

У памя’ті односельчан Анатолій Онищук  залишиться не лише гарним сином, батьком,хорошим учнем,а й  чудовим другом, товаришем.

Нерідко в небесній височині можна побачити, як раптово, немов одірвавшись, падає зоря і згорає блискавично, не встигнувши долетіти до землі. Падаюча зірка – це раптово обірване чиєсь життя. Так і зірка Анатолія Євгеновича Онищука спалахнула і раптово згасла Відійшов в 35 років за межу вічності, він залишив сина Артема ,який росте і пишається своїм татом…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь