Консультації з громадськістю стосовно збору пропозицій щодо перейменування вулиць

Дата: 17.07.2024 17:55
Кількість переглядів: 639

 

Фото без опису

На підставі листа Волинської обласної державновної адміністрації №6075/44/2-24 від 17.07.2024, з метою належного виконання вимог зазначених у пункті 6 статті 8 Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» від 21.03.2023 No 3005-IX (далі – Закон) про перейменування районів у містах, скверів, бульварів, вулиць, провулків, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів чи інших об’єктів топоніміки населених пунктів, назви яких містять символіку комуністичного тоталітарного режиму інформуємо, про проведення консультацій з громадськістю стосовно збору пропозицій до проєкту розпорядження «Про перейменування об’єктів топоніміки в області».
Матеріали, що виносяться на обговорення згідно Додатку 1 опубліковані на офіційному вебсайті Волинської ОВА в рубриці «Консультації з громадськістю», підрубриці  «Електронні консультації з громадськістю»https://voladm.gov.ua/article/informaciyne-povidomlennya-pro-provedennya-elektronnih-konsultaciy-z-gromadskistyu-z-08072023-do-22072023-stosovno-zboru-propoziciy-do-proyektu-rozporyadzhennya-pro-pereymenuvannya-obyektiv-toponimiki/.
Пропозицій приймаються до 22.07.2023 на електронну скриньку: i.shvaia@info.voladm.gov.ua . До розгляду братимуться пропозиції, підготовлені з урахуванням вимог ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій». Зразок оформлення інформаційних довідок (обґрунтування) щодо пропонованих назв об’єктів топоніміки міститься у Додатку 2. Результати обговорення будуть оприлюднені після 23.07.2024 року на офіційному вебсайті Волинської ОВА в рубриці «Консультаціїз громадськістю».

додаток 1

Додаток 2 (зразок оформлення) (2)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь