Оздоровлення дітей пільгових категорій

Дата: 29.08.2023 13:37
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

В умовах війни відпочинок та оздоровлення дітей є вкрай важливим, оскільки у сучасних реаліях вони, як ніхто, страждають від психологічних та фізичних травм внаслідок військових дій, зміни звичного буденного життя, розлуки з батьками та друзями – це все дуже впливає на стан малечі. Тому безпечний відпочинок на свіжому повітрі в дружній атмосфері та комплексне оздоровлення особливо важливе.

Минулого тижня одинадцять дітей Торчинської громади повернулися з відпочинку у таборі CANAAN Рівненської області. І привезли з собою море позитивних вражень!!! Відпочинок був дуже насиченим. Окрім цікавого дозвілля, нових знайомств і незабутніх вражень діти мали нагоду займатися спортивними іграми, купатися, брати участь у різноманітних іграх, конкурсах, майстер-класах.

І зауважимо: всі активності проходили без гаджетів. Діти мали можливість користуватися телефоном тільки у визначений час, аби поспілкуватися з рідними. І нікому не було нудно і нецікаво! Всі діти задоволені відпочинком! І ми задоволені!!!

Дякуємо Юрію Харченку, депутату Волинської обласної ради за співпрацю. Саме Юрій Васильович знайшов можливість, аби діти Торчинської громади впродовж десяти днів змогли відпочити у таборі CANAAN!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь